Онлайн магазин „Зелената бакалия“ доставя хранителни продукти в района на София всеки ден от ….. до ….. ч. Заплащането става чрез наложен платеж в брой при доставка. Поръчки, направени до ….. ч. се изпълняват в същия ден, а след този час – на следващия. Всички поръчки се потвърждават с телефонно обаждане. Приемаме заявки и на телефон 0885 948 112. На него можете да уточните и удобно за Вас време за доставката в рамките на работния ни ден.
Всички поръчки за района на кв. Редута са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. За Всички останали райони в рамките на София-град, доставката е ….. лв. При поръчка над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА независимо къде в София се намирате.
Доставките се организират от регистриран магазин в агенцията по храните. Той отговаря на всички изисквания и води добри практики по получаване, съхранение и разпространение на хранителни продукти. Поръчките се доставят с термо-съдове, които запазват температурата, за да гарантираме качество и безопасност на стоките, които купувате. Всички поръчки се събират непосредствено преди доставката, за да сме сигурни, че ще получите възможно най-пресните продукти.
Възможно е продукт да бъде изчерпан. Екипът ни работи усилено, за да намалим възможността за това до минимум. В случай на липса на наличност, ще бъдете своевременно уведомени. При изрично съгласие и желание на клиента, някои продукти могат да бъдат заменени. Специфичните продукти, които нямат аналог, ще бъдат приспаднати от поръчката. При установяване на недоставен продукт в поръчката може да се направи допълнителна доставка за наша сметка или сумата за него ще бъде възстановена.
Регистрирайте свой профил и научете повече за най-новите ни продукти, предстоящите ни сезонни предложения и отстъпки.