СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Редовните ни клиенти вече познават най-доброто от нас. Предлагаме екологични плодове, зеленчуци и ядки, отглеждани край с. Мирянци и с. Огняново, община Пазарджик. Районът е добре известен със своята невероятно плодородна почва и перфектен климат за отглеждане на овощни насаждения и зеленчуци.
Създадохме нови овощни и зеленчукови градини – обособили сме открита градина, в която отглеждаме чисти зеленчуци, и оранжерии за ранна сезонна продукция. Стопанството ни разполага с модерна производствена база, и с всяка изминала година се развива, за да Ви предложим нови стоки с ненадминат вкус. За да гарантираме винаги отлична продукция, следим всяка стъпка. Нашите приоритети са: професионализъм и качество на достъпни цени.

На голям интерес се радват орехите ни – едри и полезни. Най-търсените продукти от градините ни са домати, пипер, краставици, тиквички праскови и череши. Разраснахме се не само по площ, а и разширихме дейността си: вече отглеждаме и сини сливи, тикви, дини, пъпеши, патладжани, цвекло, зелени подправки.

За да се запознаете с нашата земеделска дейност и да научите повече за грижите, които полагаме, за да Ви доставим най-добрата, чиста и вкусна храна, заповядайте на сайта на на стопанството.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Едно от най-важните за нас неща е да предлагаме качествени продукти. Не само собствените – всички храни, които ще намерите по рафтовете ни, не подлежат на компромис. Те са лично изпробвани, одобрени както по отношение на техните вкусови качества, така и на хранителна стойност и здравословност. Затова и голяма част от нашите партньори са малки предприятия, чиито продукти няма да намерите на много места. Ще ги познаете по вкуса. Това е тяхна и наша запазена марка – да заслужим доверието на клиента, следвайки само най-високи критерии и радвайки с отлични продукти.