кв. Редута, ул. „Марагидик“ 25

0885 948 112

– Понеделник до събота 9:00 – 21:00 ч., а в неделя 9:00 – 20:00 ч. –

Кои сме ние

Идеята за Зелената бакалия се зароди спонтанно. Убедихме се, че в нашия град хората наистина имат все по-голяма нужда от достъп до здравословна и чиста храна близо до домовете си. И така, отворихме врати през пролетта на 2019 г. Работим само с доказани производители, чиито продукти са с неподправени вкусови качества. Споделяме с тях грижата за здравето, уюта и природата.

Предлагаме и своя собствена продукция, над която се трудим упорито. Работим без почивен ден, за да сме винаги на Ваше разположение.

Нашите служители са ключ за нашия успех. Стремим се да създадем приятна работна среда, където добрата координация е от изключително значение. Заедно се развиваме, променяме и посрещаме нови предизвикателства.

Какво предлагаме

В тези забързани времена за нас е важно да пазим връзката с домашно приготвената храна, да бъдем близо и до Вас, и до природата. Затова нашите стоки са внимателно подбрани с внимание към качеството – нещата, които бихме искали да хапват децата ни.

Една от основните ни цели е да Ви предложим най-добро съотношение между качество и цена без компромиси.

Екипът на Зелената бакалия работи ежедневно, за да Ви даде нещо повече от пълни торби. Вярваме, че обръщайки се към чистата и качествена храна, показваме отношение: както към самите нас, така и към околната среда. Всичко е приготвено с любов, за да отрупа трапезата Ви и да Ви спести трескавата глъч на веригите магазини.

Въпреки че не сме голям хипермаркет, се стараем да Ви предоставим и богат избор – български и вносни продукти, утвърдени и иновативни марки, популярни и нетрадиционни идеи.

Искате да изненадате близките си с нещо вкусно? Ние сме Вашият магазин.